Ouă pocate cu Pancetta și mesclun aruncat
Ouă poșate cu Pancettan și mesclun aruncat ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Pentru $2.67 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, 30 întregi și דל פחמימות,ă are 301 calorii, 16g de proteine, și 23g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Dacă aveți la îndemână oțet de vin, sare și piper, cartofi noi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Salată Frisocrode Cu Pancettan Și Ouă Pocate, Ouă pocate cu mămăligă, varză înăbușită și Pancetta, și Ouă Sardou (ouă Pocate în stil New Orleans cu inimi de anghinare, spanac și olandeză).
Instrucțiuni
Aduceți o tigaie mare, adâncă, umplută cu 2 centimetri de apă la foc mic. Crăpați fiecare ou într-o ceașcă și glisați-l ușor în apă. Gatiti pana cand albusurile sunt solide, dar galbenusurile sunt inca moi, 5 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați ouăle pe o hârtie peplacă cu coajă pentru a se scurge.
Între timp, într-o tigaie mare, încălziți uleiul de măsline până când strălucește.
Adăugați pancetta și gătiți la foc moderat până când sunt crocante, aproximativ 3 minute.
Adăugați șalota și gătiți până se înmoaie, 2 minute.
Se ia de pe foc și se adaugă oțetul, tarhonul și scallions.
Într-un castron, aruncați mesclunul cu pansamentul; condimentează cu sare și piper.
Transferați salata în farfurii, acoperiți cu ouăle și serviți cu puncte de pâine prăjită.