Ouă Dulci Deviled
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete americane, așa că încercați ouăle dulci Deviled. Acest hor d ' oeuvre are 123 calorii, 6g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Un amestec de sare, maioneză, muștar de miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de minunat scor spoonacular de 17%. Rețete similare sunt Parsi Deviled Eggs-Indian inspirat deviled ouă au coriandru, suc de lămâie, și miere în ele pentru a le face delicioase, Gust Dulce Ouă Deviled, și Ouă Picante-Dulci.
Instrucțiuni
Puneți ouăle într-o cratiță și acoperiți cu apă. Se aduce la fierbere, se ia de pe foc și se lasă ouăle să stea în apă fierbinte timp de 15 minute.
Scoateți ouăle din apa fierbinte și puneți-le într-un castron cu apă cu gheață. Peel.
Feliați ouăle pe jumătate pe lungime.
Scoateți gălbenușurile și transferați-le într-un castron; se pasează cu o furculiță sau un blender de patiserie până când gălbenușurile seamănă cu pulberea. Se amestecă maioneza, zahărul, muștarul de miere, oțetul, sarea și piperul în gălbenușuri până se omogenizează. Se amestecă amestecul de gălbenuș în albușurile de ou și se presară ușor cu boia de ardei. Se răcește înainte de servire.