Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați ouăle de homar Benedict. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 59G de grăsime, și un total de 635 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,2 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Dacă aveți la îndemână o grămadă de pâine țărănească, suc de lămâie, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Ouă De Homar Benedict, Ouă Benedict Ouă Deviled, și Ouă Benedict.
Instrucțiuni
1
Într-o oală mare cu apă clocotită, gătiți homarii până la roșu aprins peste tot, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Lăsați să se răcească ușor sub apă curgătoare rece, apoi răsuciți cozile și ghearele. Crăpați ghearele și scoateți carnea. Folosind foarfece de bucătărie, tăiați cojile cozii pe lungime, apoi îndepărtați carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De Bucătărie
3
Îndepărtați venele intestinale întunecate și tăiați carnea de coadă transversal în felii subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4
Umpleți jumătate 2 skillets mari adânci cu apă și aduceți la foc mic. Crăpați 4 ouă în fiecare tigaie și braconați la foc moderat doar până când este setat, aproximativ 3 minute. Folosind o lingură cu fante, scoateți ouăle din skillets și uscați-le cu prosoape de hârtie. Aranjați carnea de homar pe pâine prăjită. Completați fiecare porție cu 2 ouă și păstrați la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Ceapa Verde, Tocata Marunt
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Între timp, într-un blender, pulsează scurt gălbenușurile pentru a le rupe. Cu mașina pornită, adăugați apa clocotită într-un jet subțire, apoi adăugați untul fierbinte într-un jet subțire, oprindu-vă când ajungeți la lichidul lăptos din partea de jos; amestecați doar până când untul este încorporat și sosul este gros și palid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Adăugați sucul de lămâie și cayenne. Puneți sosul olandez pe ouă și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Hollandaise
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Chablis și Chardonnay sunt alegerile mele de top pentru homar. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Domaine de Chantemerle Chablis cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 25 de dolari pe sticlă.