Ouă De Diavol Trufate
Nevoie de o fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 hor d ' oeuvre? Ouăle de diavol trufate ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 12 porții cu 253 calorii, 3G de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 7 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână ulei de trufe, arpagic, ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o foarte accesibil rețetă pentru fanii mâncării americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Ouă De Diavol Trufate, Ouă De Diavol Trufate, și Ouă De Diavol Trufate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Așezați ouăle într-o oală și acoperiți cu apă de la robinet. Nivelul apei ar trebui să fie la aproximativ 1 inch deasupra ouălor.
Aduceți oala la fierbere și acoperiți!!!! Și opriți focul și lăsați să stea 13 minute-exact!!!!!
Descoperiți și rulați ouăle sub apă rece dacă utilizați imediat sau refrigerați până când sunt gata de utilizare.
Curățați ouăle și tăiați-le pe jumătate pe lungime.
Scoateți gălbenușurile din Albi. Puneți gălbenușurile cu o furculiță.
Adăugați maioneza, uleiul de trufe, cayenne și cojile de trufe.
Bateți până când este foarte ușor și pufos. *Dacă doriți puțin mai multă aromă de trufe, adăugați puțin mai mult ulei de trufe. Procedați cu prudență, este foarte ușor să depășiți trufa.
Lingură sau țeavă amestecul de gălbenușuri în Albi.
Se presară cu arpagic tocat. Dacă conducte, umpleți punga de patiserie cu amestecul de ouă, apoi tăiați vârful pungii pentru a forma o gaură de aproximativ 1/4 inch în diametru. Introduceți amestecul în jumătățile de albuș de ou.