Ouă Clasice Deviled
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încercați ouăle clasice Deviled. O porție conține 197 calorii, 9g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și întreagă 30 servește 4 și costă 55 de cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână sare, ouă, maioneză și alte câteva ingrediente, o puteți face. 146 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Ouă Clasice Deviled, Ouă Clasice Deviled, și Ouă Clasice Deviled pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Așezați ouăle într-un singur strat într-o cratiță și acoperiți cu suficientă apă încât să existe 1 1/2 inci de apă deasupra ouălor.
Se încălzește la foc mare până când apa începe să fiarbă, apoi se acoperă, se încălzește la foc mic și se gătește 1 minut.
Se ia de pe foc și se lasă acoperit 14 minute, apoi se clătește sub apă rece continuu timp de 1 minut.
Crăpați cojile de ouă și coajați cu grijă sub apă curgătoare rece. Uscați ușor cu prosoape de hârtie. Feliați ouăle pe jumătate pe lungime, îndepărtând gălbenușurile într-un bol mediu și așezând albusurile pe un platou de servire. Puneți gălbenușurile într-o sfărâmare fină folosind o furculiță.
Adăugați maioneză, oțet, muștar, sare și piper și amestecați bine.
Dispersați uniform lingurițele de amestec de gălbenușuri în albușurile de ou.
Se presară cu boia de ardei și se servește.