2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Se transferă într-un castron mare.
3
Adăugați roșii uscate la soare, ulei, oțet și măsline și aruncați pentru a amesteca.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
4
Lăsați să stea până se răcește. (Poate fi pregătit cu 6 ore înainte. Acoperiți și refrigerați. Aduceți la temperatura camerei înainte de a continua.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Aluat De Pâine De Porumb
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
5
Se amestecă radicchio tocat, nuci de pin, busuioc tocat, parmezan și usturoi în amestec de orzo. Condimentați salata după gust cu sare și piper și serviți.
6
Mix chopped radicchio, pine nuts, chopped basil, Parmesan and garlic into orzo mixture. Season salad to taste with salt and pepper and serve.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Apa Plus 2 Linguri Sare
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire