Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Se transferă într-un castron mare.
3
Adăugați roșii uscate la soare, ulei, oțet și măsline și aruncați pentru a amesteca.
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
4
Lăsați să stea până se răcește. (Poate fi pregătit cu 6 ore înainte. Acoperiți și refrigerați. Aduceți la temperatura camerei înainte de a continua.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Aluat De Pâine De Porumb
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
5
Se amestecă radicchio tocat, nuci de pin, busuioc tocat, parmezan și usturoi în amestec de orzo. Condimentați salata după gust cu sare și piper și serviți.
6
Mix chopped radicchio, pine nuts, chopped basil, Parmesan and garlic into orzo mixture. Season salad to taste with salt and pepper and serve.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Apa Plus 2 Linguri Sare
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire