Orzo și salată de creveți cu sparanghel
Orzo și salata de creveți cu sparanghel ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 221 calorii, 9g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 437 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați creveți, busuioc, muștar de miere și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit și pescatarian dieta. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 91%. Rețete similare includ Creveți de tigaie cu Orzo, Fetan și sparanghel, Paste de creveți cu lămâie cu Orzo și sparanghel, și Salată orzo de lămâie cu sparanghel și roșii.
Instrucțiuni
Cojiți creveții, rezervând cojile. Într-o tigaie la foc mediu, gătiți usturoiul și creveții în 2 linguri de ulei de măsline, amestecând frecvent pentru a împiedica usturoiul să se rumenească. Când creveții sunt gătite, scoateți-le de pe foc, răciți-le și tăiați-le în bucăți de 1/2 inch.
Aduceți apa la fierbere într-un cuptor olandez la foc mare.
Adăugați cochilii de creveți, fierbeți timp de 5 minute, apoi strecurați cojile și aruncați-le. Se amestecă orzo și se gătește 5 minute. Amestecați bucățile de sparanghel și continuați să gătiți până când pastele sunt al dente, aproximativ 4 minute.
Se scurge într-o sită de plasă și se clătește în apă rece.
Aruncați pastele și sparanghelul cu 2 linguri de ulei de măsline, creveți și ceapă verde până când sunt acoperite uniform. Într-un castron separat, bateți oțetul, sucul de lămâie, muștarul și busuiocul până când sunt încorporate.
Se toarnă peste amestecul de paste și se aruncă bine; condimentează după gust cu sare și piper. Se răcește timp de 2 ore.