Orezul spaniol picant al lui Guy ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană are 193 calorii, 6g de proteine, și 3G de grăsime per portie. Această rețetă servește 12 și costă 98 de cenți pe porție. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. 3 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Dacă aveți orez basmati, sare, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 42%. Încercați Orez Spaniol Picant, Orez Șofran Spaniol Picant, și Pui spaniol cu orez picant de lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Încălziți grătarul sau broilerul la mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
3
Aranjați clopotul roșu, poblano, jalapeno, serrano și porumb pe grătar sau sub broiler. Char, întorcându-se frecvent, până când ardeii s-au blisterat și porumbul începe să se rumenească ușor. Ardeii mai mici vor termina mai întâi, așa cum o fac, se vor transfera într-o pungă mică de hârtie și se vor închide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Lăsați ardeii să transpire și să se răcească, apoi îndepărtați semințele, pielea și zarurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
5
Tăiați boabele de porumb din știulete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Porumb
6
Adăugați ardeii și porumbul într-un castron mic și amestecați pentru a combina. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Într-un cuptor olandez mare, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
8
Adăugați ceapa, ardeiul gras galben și chayote.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Galben
Chayote
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
9
Sote până când abia începe să se caramelizeze. Condimentează cu sare, piper și cayenne. Se amestecă usturoiul și orezul și se sotează timp de 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Mazăre Goya®
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
10
Adăugați bulionul de pui, acoperiți și gătiți timp de 10 minute. Se amestecă ardeii pregătiți și porumbul, măslinele, fasolea neagră și roșiile. Gatiti pana cand orezul este fraged, aproximativ 6 pana la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
4 Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Felii Subțiri (aproximativ 1-1/4 Lbs.)
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Aluat De Pâine De Porumb
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Mazăre Goya®
11
Opriți focul, adăugați cilantro și reglați condimentele, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru O Consistență Fină și Tartinabilă
3 Linguri De Ulei Vegetal
12
Transferați într-un castron de servire și serviți imediat.