Orezul roșu rapid este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 5 porții. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 176 calorii, 8g de proteine, și 4G de grăsime. Dacă aveți la îndemână slănină Canadiană, apă, piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Funcționează bine ca o farfurie. Cu o lingură scor de 49%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Crock Oală fasole roșie și orez, Carne de vită și orez rapid, și Orez Rapid De Rozmarin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Înveliți o cratiță medie cu spray de gătit; adăugați ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon Opțional
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
2
Se pune la foc mediu-mare până se încălzește.
3
Adăugați ceapa și slănina Canadiană; sotati 5 minute sau pana cand ceapa este frageda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bacon Canadian
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
4
Se amestecă supa și apa. Aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
2-2/3 Căni De Piept De Pui Gătit, Tăiat Cuburi
5
Adăugați orez și ingredientele rămase. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 10 minute sau până când orezul este fraged și lichidul este absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper