Orez roșu și șuncă

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați orezul roșu și șunca. Această rețetă servește 6. Pentru $ 2.07 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 19g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 285 calorii. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de roșii și ardei iute, condimente creole, bulion de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până orez ai putea urma acest curs principal cu Budinca De Orez ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Încercați Crock Oală fasole roșie și orez, Caserola de șuncă și fasole verde, și Hawaiian șuncă și brânză Sliders pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Saut șuncă în Olandeză ușor unsă la foc mediu-mare 5 minute sau până se rumenesc. Se amestecă roșii și ardei verzi, bulion și condimente Creole; aduceți la fierbere.
Se amestecă orezul; acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 25 de minute. Descoperiți și gătiți până când lichidul este absorbit.