Orez Prăjit Mediteranean

Orez Prăjit Mediteranean
Orezul prăjit mediteranean ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.74 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 262 calorii, 8g de proteine, și 15g de grăsime. Un amestec de orez, brânză feta, inimi de anghinare marinate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 25 minute. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare chinezească. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 79%. Rețete similare sunt orez prăjit veg , cum se face orez prăjit cu legume / orez s, Varză roșie în stil orez prăjit și grâu Bulgur {cu ou prăjit}, și Cârnați chinezi orez prăjit cu șalotă prăjită crocantă.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu; gătiți și amestecați usturoiul în uleiul fierbinte până când este parfumat și începe să se rumenească, aproximativ 2 minute. Se amestecă orezul; gătiți până când orezul este fierbinte și boabele sunt separate, amestecând des, încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
UsturoiUsturoi
BoabeBoabe
OrezOrez
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați spanacul și gătiți până se încălzește, încă 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
3
Amestecați inimile de anghinare și ardeii roșii prăjiți în amestecul de orez și gătiți 2 minute; se amestecă brânza feta, se scoate de pe foc și se servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Roșii PrăjițiArdei Roșii Prăjiți
Inimi De AnghinareInimi De Anghinare
Brânză FetaBrânză Feta
OrezOrez

Echipamente

DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate44
Bucătăriichinezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista