Orez Pecan

Orez Pecan
Orezul Pecan ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 313 calorii, 5g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 4. Este adus la tine de Allrecipes. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Dacă aveți la îndemână orez brun, margarină, nuci pecan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 75%, care este solid. Rețete similare sunt Orez Pecan, Orez Pecan, și Pilaf De Orez Pecan.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță aduceți 2 căni de apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați orez și amestecați. Reduceți căldura la minim, acoperiți și fierbeți timp de 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
3
Când orezul este gata, topiți margarina într-o tigaie mică la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MargarinăMargarină
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Călește ceapa, nucile pecan, pătrunjelul, busuiocul, ghimbirul, piperul și sarea. Când ceapa este fragedă, amestecați amestecul în orez și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
GhimbirGhimbir
CeapăCeapă
Nuci PecanNuci Pecan
PiperPiper
BusuiocBusuioc
OrezOrez
SareSare
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate34
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista