Orez Mexican și fasole coace ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 179 calorii, 11g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sos picant, pudră de chili, produs din ouă fără colesterol și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca garnitură. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Din cămară: fasole mexicană, orez și porumb coace, Salată mexicană de orez și fasole, și Salată mexicană de orez și fasole pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți apa până la fierbere în cratiță de 1 litru. Se amestecă orezul; reduceți căldura la minim. Acoperiți și fierbeți 10 minute. Intre timp, incalzeste cuptorul la 350 de grade. Spray vas de copt pătrat, 8x8x2 inci, cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Apă
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Tigaie Cu Sos
Cuptor
2
Se amestecă orezul, 1/2 cană de sos picant, 1/2 cană de brânză și produsul din ou într-un castron mediu; apăsați în fundul vasului de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Picant
Brânză
Orez
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Bol
3
Se amestecă fasolea și restul de 1 cană de sos picante într-un castron mic; lingura peste amestecul de orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Picant
Fasole
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Se presară cu 1/2 cană de brânză rămasă și pudra de chili.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Chili
Brânză
5
Coaceți neacoperit 30 până la 35 de minute sau până când brânza este topită și cu bule.
Mexicanul poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 58 de dolari.