Orez Cu Supă Cremoasă

Orez Cu Supă Cremoasă
Orezul cremos de supă ar putea fi doar fără gluten rețetă pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 180 calorii. Pentru 89 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Dacă aveți piper, brânză parmezană, cremă condensată de supă de ciuperci campbell ' s client și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat această garnitură. 2 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 15 minute. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Cu o lingură scor de 85%, acest fel de mâncare este remarcabil. Rețete similare sunt Souper orez auriu cremos cu năut condimentat, Souper " Brânză De Pui Zucchini Orez, și Cotlet De Porc Souper.

Instrucțiuni

1
Se amestecă supa și bulionul în cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1/4 Cană De Ceapă Verde Tocată (doar Porția Albă)1/4 Cană De Ceapă Verde Tocată (doar Porția Albă)
Echipamente pe care le vei folosi
5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici
2
Se încălzește la fierbere.
3
Se amestecă orezul și brânza. Acoperiți și scoateți-l de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
4
Lăsați să stea 5 minute. Puf cu furculiță.
5
Se servește cu piper negru proaspăt măcinat și parmezan suplimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista