Orez șofran cu Chorizo

Orez șofran cu Chorizo
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați orezul cu șofran cu Chorizo. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap are 508 calorii, 12g de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 1,65 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 31 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână sare, bulion de pui, apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ orez cu șofran sau orez kesar , cum se face orez cu șofran, Ingredientul Secret (șofran): Pilaf de orez șofran și portocaliu cu Orzo și nuci de pin, și Scoici aburite cu Chorizo, citrice și Aioli de șofran.

Instrucțiuni

1
Puneți bulionul de pui într-o cratiță mică și încălziți la foc mediu. Când este cald, întoarceți focul la minim și păstrați-l pe arzător.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Într-un castron mic, combinați apă fierbinte și fire de șofran. Se amestecă până se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Într-o tigaie mare de sote, amestecați orezul și apa de șofran. Se aduce la fierbere, amestecând ocazional. Când orezul a absorbit cea mai mare parte a lichidului, adăugați o cană de bulion cald. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand bulionul este absorbit. Continuați să adăugați stoc, câte o cană, până când orezul este pufos, dar totuși al dente, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
În timp ce orezul absoarbe stocul, încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mică de sote la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați chorizo tăiat cubulețe și gătiți până când chorizo s-a crocant și a eliberat o parte din grăsimea sa, 3-4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
6
Când orezul este doar al dente, adăugați mazăre congelată și chorizo (inclusiv orice ulei din tigaia sote). Continuați să gătiți până când mazărea este încălzită, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Scoateți orezul de pe foc și amestecați uleiul de măsline rămas. Condimentează cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista