Orez și mazăre cu păstrăv

Orez și mazăre cu păstrăv
Orezul și mazărea cu păstrăv ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 439 calorii. Pentru $2.85 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Foodnetwork are 2 fani. Un amestec de sare și piper kosher, file de păstrăv, bulion de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 86%, care este minunat. Rețete similare includ Orez și mazăre cu păstrăv, Păstrăv de mare prăjit, mazăre și chorizo fricass corroide, și Prăjituri de pește de păstrăv afumat cu mazăre moale.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Încălziți uleiul de măsline într-o oală rezistentă la cuptor la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Adăugați ceapa și cimbru și gătiți până când ceapa se înmoaie ușor, aproximativ 2 minute. Se amestecă orezul și se gătește, amestecând, până la luciu, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
CimbruCimbru
OrezOrez
4
Adăugați vinul și gătiți, amestecând, până se absoarbe, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
5
Adăugați 1 linguriță de sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
SareSare
6
Se toarnă bulionul și 1 1/2 căni de apă peste orez și se aduce la foc mic, aproximativ 4 minute. Se amestecă, apoi se acoperă și se transferă la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
ApăApă
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Coaceți 20 de minute, amestecând la jumătate.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Între timp, gătiți mazărea în 4 căni de apă clocotită sărată până se înmoaie, aproximativ 5 minute. Rezervați 1 cană de apă de gătit, apoi scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
MazăreMazăre
9
Scoateți orezul din cuptor. Se amestecă mazărea, 1 lingură de hrean, parmezanul și sarea și piperul după gust. Se amestecă suficientă apă de gătit rezervată până când orezul este cremos. Împărțiți între boluri. Se acoperă cu păstrăvul, restul de lingură de hrean și verdeața pentru copii, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Verde Mixt Pentru CopiiVerde Mixt Pentru Copii
HreanHrean
ParmezanParmezan
PăstrăvPăstrăv
ApăApă
MazăreMazăre
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
CuptorCuptor
10
Stropiți cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
11
Fotografie de Antonis Achilleos
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate50
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista