Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați sunca glazurată cu Dijon portocaliu. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 40 de porții cu 64 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați miere, concentrat de suc de portocale, muștar gri poupon dijon și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Cherry Dijon-Șuncă Glazurată, Dijon-Șuncă La Cuptor Glazurată, și Șuncă glazurată cu sos Dijon-ananas.
Instrucțiuni
1
Se amestecă toate ingredientele, cu excepția șuncii; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, Optional
2
Coaceți șunca conform instrucțiunilor de pe pachet, perindând cu glazură în ultimele 30 de minute. timpul de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
Mustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți (recomandat: Pillsbury Grands! Biscuiți în Stil Sudic)