Omletă Italiană
Omleta italiană ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 284 calorii. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 2 și costă $1.7 pe portie. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Dacă aveți piper, ciuperci, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Cu o lingură scor de 55%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Omletă Italiană, Omletă Italiană, și Ole Omletă.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare antiaderentă, sotati ciupercile și dovleceii în 2 linguri de unt până se înmoaie; îndepărtați și păstrați la cald.
În aceeași tigaie, topiți untul rămas. Într-un castron mic, bateți ouăle, apa, sarea și piperul.
Adăugați în tigaie (amestecul trebuie să se stabilească imediat la margini). Pe măsură ce ouăle se pun, împingeți marginile fierte spre centru, lăsând porțiunea nefiertă să curgă dedesubt.
Când ouăle sunt stabilite, lingura amestec de legume pe o parte si se presara cu branza. Îndoiți cealaltă parte peste umplutură.
Într-o cratiță mică la foc mediu, topiți untul.
Adăugați ingredientele sosului rămas; gatiti si amestecati timp de 5 minute sau pana se incalzeste.