O mie și una de nopți

O mie și una de nopți ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 678 calorii, 40g de proteine, și 34G de grăsime pe porție. Pentru $2.77 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 3. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 9 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de scorțișoară măcinată, sos de chili, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi scorțișoara măcinată, puteți urma acest fel principal cu Răsuciri De Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este grozav. Încercați Smochine pentru 1001 de nopți, O masă rapidă de pui și orez pentru nopți aglomerate!, și Caserola Sandwich cu șuncă și brânză: o cină ușoară pentru nopțile aglomerate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Condimentează puiul cu sare și piper. Curățați și tocați grosolan ardeii și ceapa. Curățați ghimbirul și radeți-l împreună cu usturoiul.
Se amestecă condimentele.
Încălziți 2 lingurițe de ulei și rumeniți puiul.
Scoateți-l din tigaie și păstrați-l cald sub niște folie de aluminiu.
Încălziți uleiul rămas și adăugați legumele, usturoiul și ghimbirul. Ssezonați totul cu puțin piper și sare și amestecați-l câteva minute.
Adăugați amestecul de condimente, puneți capacul și lăsați-l să gătească timp de 15 până la 20 de minute la foc mic, amestecând din când în când.Puneți 2 căni de cuscus într-un castron și turnați bulion fierbinte (fierbinte) de pui sau legume până când aveți cel puțin 1/2 inch (dar nu mai mult de un inch) de lichid deasupra cuscusului. Acoperiți vasul cu folie de plastic și lăsați-l să fie.
Adăugați sosul mirin, soia și chili în legume și condimentați cu sare după gust.
Așezați puiul acolo și puneți și câteva legume deasupra puiului.
Adăugați porumbul, puneți capacul la loc și dați-l încă 10 minute la foc mic. Până când puiul este bine făcut.Amestecați cuscusul, adăugați o lingură de ulei sau unt și obțineți și câteva ierburi proaspete și suc de lămâie.
Transferați-l pe o farfurie mare și așezați tocanele și legumele deasupra cuscusului.