Muschiulet de porc cu miere cu Salsa de Avocado-piersic
Nevoie de un curs principal fără gluten și fără lactate? Muschiulet de porc cu miere cu Salsa de Avocado-piersic ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 2,03 USD pe porție. O porție conține 339 calorii, 29G de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel de mâncare mexicană. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, căței de usturoi, sos de soia și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până zahăr brun ai putea urma acest curs principal cu Briose cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 52%. Rețete similare sunt Muschiulet de porc la gratar cu salsa de Avocado-piersica si Guacamole Tomatillo la gratar, Filet de porc condimentat din Caraibe cu salsa de piersici, și Muschiulet de porc cu nectarine Avocado Salsa.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 5 ingrediente într-un vas mare de mică adâncime sau într-o pungă de plastic cu fermoar; adăugați carne de porc. Acoperiți sau sigilați și răciți 6 până la 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
2
Scoateți carnea de porc din marinată, aruncând marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
3
Se amestecă împreună miere și zahăr brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
4
Ungeți carnea de porc cu amestec de miere; se presară cu semințe de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
5
Așezați pe un suport ușor uns într-o tigaie de prăjire.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
6
Coaceți la 400 timp de 25 până la 30 de minute sau până când termometrul de carne introdus în cea mai groasă porție ajunge la 16
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Se taie în felii; se servește cu salsa de Avocado-piersic.
Muschiulet de porc în meniu? Încercați asocierea cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosuri cărnoase, tocănițe și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi de malbec tanic corpolent cu tăieturi grase și grătar. Finca La Malena Malbec cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.