Murături de pâine și unt jalapeimbroko

Murături de pâine și unt jalapeimbroko
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan rețete pentru colecția dvs., murăturile de pâine și unt Jalapeincroo ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție conține 619 calorii, 6g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 3,3 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați turmeric, zahăr, oțet de mere și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 421 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 40 de minute. Vă este adus prin simple rețete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Murături Cu Pâine Jalapeno Și Unt, Murături de pâine și unt, și Murături De Pâine Și Unt.

Instrucțiuni

1
Prep jalapeincomposos: 
2
Tăiați capătul tulpinii de pe jalapeinclusos. Apoi tăiați-le pe jumătate pe lungime.
3
Scoateți și aruncați semințele și coastele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
1
Așezați ardeii într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Adăugați ceapa și amestecați sarea de murat, astfel încât să fie bine distribuită. Acoperiți ardeii cu un prosop curat și subțire. Puneți gheață peste prosop și puneți vasul la frigider pentru a se răci timp de 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Vermut StropitorVermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Clătiți și scurgeți ardeii și ceapa: după ce jalapele și ceapa s-au răcit timp de 4 ore, clătiți sarea de pe ardei și ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
4
Scurgeți și clătiți și scurgeți din nou.
5
Faceți soluție de decapare: într-o oală de 4 sau 6 litri, puneți oțetul, zahărul și condimentele. Aduceți la fierbere pentru a dizolva zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
1
Adăugați ardeii și ceapa în oală cu soluția de murat. Aduceți din nou la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Împachetați borcane cu ardei și ceapă: aveți grijă la ardeii jalape. De îndată ce toate sunt gătite (vă puteți da seama că culoarea lor se schimbă de la un verde vibrant la un verde mai plictisitor), începeți să vă împachetați borcanele de conserve cu ardei și ceapă, folosind o lingură cu fante pentru a le scoate din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Conserve BorcanConserve Borcan
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Împachetați borcanele uniform cu ardeii și ceapa, până la aproximativ un centimetru de partea superioară a borcanelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
4
Apoi turnați amestecul de oțet zaharat peste ardei, până când îi acoperă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
5
Sigilați și răciți: acoperiți borcanele și lăsați să se răcească la temperatura camerei înainte de a le răci în frigider.
6
Dacă intenționați să depozitați în afara frigiderului sau pentru o perioadă lungă de timp, utilizați borcane de conservare. Sterilizați mai întâi borcanele și capacele. Ștergeți jantele borcanelor după ce le împachetați cu murături. Procesați într-o baie de apă timp de 10 minute. Pentru instrucțiuni specifice de conservare, consultați Instrucțiuni mai detaliate despre postul nostru de rețetă de murături de pâine și unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Murături De Pâine și UntMurături De Pâine și Unt
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Conserve BorcanConserve Borcan
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 40 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Revista