Murături cu mărar prăjit necesită aproximativ 25 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9 g de proteine , 8 g de grăsimi și un total de 295 de calorii . Pentru 89 de cenți per porție , primești o garnitură care servește 5. Mergi la magazin și ia lapte, mărar, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Foodnetwork. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. În general, această rețetă obține un scor solid de 56% . Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și murăturile cu ghimbir , murăturile japoneze și murăturile de morcovi și castraveți de la frigider .
Instrucțiuni
1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Preîncălziți friteuza la 375 de grade F.
3
Într-o caserolă de 8 pe 8 inci, bateți împreună laptele, ou, cayenne și o strop de suc de murături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Murături
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Cum Ar Fi M&M's
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)
4
Combinați făina de porumb, făina, boia de ardei, sare, piper și mararul într-un alt vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Crengute De Marar Proaspat Culese
(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
5
Uscați bine murăturile cu prosoape de hârtie. Draga mai întâi prin ingredientele umede, apoi prin ingredientele uscate. Puneți ușor murăturile în friteuză în loturi și prăjiți până devin maro auriu, aproximativ 1 1/2 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
6
Scoateți într-o tavă tapetată cu un prosop de hârtie și asezonați imediat cu sare.