Muștar de soia-Bivol glazurat
Bivolul glazurat cu muștar de soia ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 2440 calorii, 308g de proteine, și 85g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 1. Pentru $95.39 pe portie, această rețetă acoperă 60% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână ulei de susan asiatic, filet de bivol, sherry și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 57%. Încercați Pui Glazurat Cu Soia De Ghimbir Lipicios, Miere-Sriracha Aripi De Bivol Glazurate, și Șuncă Glazurată Cu Muștar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Tăiați sau răzuiți liber și aruncați toate tendoanele fibroase și membrana argintie (dacă există) din filetul de bivol. Rezervați orice resturi de carne pentru alte utilizări. Pentru a face o friptură în formă uniformă, legați - o perfect la 1 1/2-la 2-in. intervale cu un șir de bumbac, tucking capăt subțire de carne sub friptură, dacă este necesar.
Într-un castron mic, amestecați muștar, zahăr brun, sherry, sos de soia, ghimbir și ulei de susan. Frecați carnea peste tot cu o treime din sosul de muștar; rezervați sosul rămas.
Așezați carnea pe un raft plat într - un 12 pe 17 in. tigaie de prăjire. Prăjiți timp de 30 de minute.
Periați pentru a acoperi cu o parte din sosul de muștar rezervat. Continuați să prăjiți până când un termometru introdus în cea mai groasă parte a fripturii înregistrează 130 pentru rare (nu gătiți prea mult bivolul sau va fi foarte uscat), cu 10 până la 25 de minute mai mult.
Transferați friptura într-un platou și lăsați să se odihnească într-un loc cald 10 până la 15 minute.
Se toarnă sosul de muștar rămas într-un castron mic de servire. Feliați carnea în cruce și oferiți sos pentru a lingura peste fiecare porție.