Mousse De Ciocolată-Tort De Zmeură
Mousse de ciocolată-tortul cu zmeură necesită aproximativ 2 ore și 45 de minute de la început până la sfârșit. Acest desert are 264 calorii, 3G de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Dacă aveți la îndemână frișcă, chipsuri de ciocolată semidulce, gem de zmeură și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă de la Betty Crocker are 144 de fani. Este o foarte accesibil rețetă pentru fanii mâncării sudice. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Mousse De Ciocolată-Tort De Zmeură, Tort Cu Mousse De Ciocolată-Zmeură, și Tort Cu Mousse De Zmeură Cu Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F (325 F pentru tigăi întunecate sau antiaderente). Ungeți două tigăi rotunde de 9 sau 8 inci sau pulverizați cu spray de copt cu făină.
Faceți și coaceți tortul conform instrucțiunilor de pe cutie pentru tigăi rotunde de 8 sau 9 inci. Se răcește în tigăi 10 minute.
Scoateți din tigăi în rafturile de răcire. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Între timp, într-un castron mediu cu microunde, chipsuri de ciocolată cu microunde și 1/2 cană de frișcă descoperită la 45 până la 60 de secunde; se amestecă până se omogenizează și se topește. Dați la frigider 15 până la 30 de minute sau până se răcește.
Într-un castron mare, bateți restul de 1 cană de frișcă și zahărul pudră cu mixerul electric la viteză mare până când amestecul începe să se îngroașe.
Adăugați ciocolată topită. Bateți până se formează vârfuri rigide (nu exagerați sau amestecul va începe să pară coagulat).
Pe farfuria de servire, Așezați 1 strat de tort, cu partea rotunjită în jos.
Răspândiți gemul de zmeură peste stratul de tort.
Întindeți un strat gros de 1/2 inch de amestec de ciocolată peste gem.
Tăiați 1/2 cană de zmeură în jumătate; apăsați în amestecul de ciocolată. Se acoperă cu alt strat de tort, cu partea rotunjită în sus; apăsați ușor. Partea de îngheț și partea superioară a tortului cu amestecul de ciocolată rămas. Dați la frigider aproximativ 1 oră sau până când este ferm.
Lăsați să stea la temperatura camerei cu aproximativ 10 minute înainte de servire.
Se ornează cu zmeura și bomboanele rămase.
Se presară cu cacao. A se păstra ușor acoperit la frigider.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Chateau Ste. Michelle Riesling. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Chateau Ste. Michelle Riesling]()
Chateau Ste. Michelle Riesling
# 14 vin Enthusiast Top 100 cele mai bune cumpără de 2018chateau ste. Michelles ' Columbia Valley Riesling este un amestec de Riesling din întreaga Washington Columbia Valley. Scopul lor este de a crea un Riesling vintage răcoritor, aromat, mediu-uscat după vintage. Vinul oferă arome și arome clare de mere cu note minerale subtile. Acesta este" Riesling-ul lor de zi cu zi", care este o plăcere de băut și ușor de asortat cu o varietate de alimente.Combinați cu fructe proaspete, crab, brânzeturi ușoare sau pui.