Mousse De Ciocolată Cremă Irlandeză

Mousse De Ciocolată Cremă Irlandeză
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Mousse de ciocolată cu cremă irlandeză. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă $1.32 pe portie. O porție conține 482 calorii, 8g de proteine, și 33g de grăsime. Această rețetă de la Allrecetes necesită zahăr, ouă, smântână grea și lichior de cremă irlandeză. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Sfântului patrick. 7 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel de mâncare europeană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 45 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 24%, care nu este atât de super. Rețete similare includ Mousse De Ciocolată Cremă Irlandeză, Mousse De Cremă Irlandeză De Ciocolată, și Tort De Mousse De Ciocolată Cu Cremă Irlandeză.

Instrucțiuni

1
Într-un bol de amestecare, bateți gălbenușurile de ou și zahărul cu un mixer electric setat la viteză medie până când sunt palide, cremoase și încep să se îngroașe, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
2
Cu bătăile curate, bateți smântâna într-un castron non-plastic la viteză medie până când este pufoasă și crema formează vârfuri rigide. Folosiți o spatulă de cauciuc sau un tel de sârmă pentru a plia 1/3 din amestecul de gălbenuș în frișcă. Treceți ușor spatula prin centrul bolului, apoi în jurul părților laterale ale bolului, repetând până când este complet încorporată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Adăugați amestecul de gălbenuș rămas și apoi lichiorul Irish cream, pliant doar până la încorporare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior CremăLichior Cremă
1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S
4
Într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde, încălziți ciocolata foarte ușor la putere mică doar până se topește; se amestecă pentru a dizolva orice bulgări. Îndoiți foarte ușor ciocolata în amestecul de cremă irlandeză ca înainte, păstrând cât mai mult volum pufos posibil. Cu bătăile curate, bateți albușurile la viteză medie-mare într-un castron non-plastic până la vârfuri rigide; pliați ușor albușurile în amestecul de ciocolată până se încorporează uniform. Puneți mousse-ul în cupe sau pahare individuale de desert și răciți timp de 4 până la 6 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă IrlandezăCremă Irlandeză
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 45 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Bucătăriieuropeanirlandez
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista