Morcovi glazurați cu Cardamom și ghimbir
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați morcovii glazurați cu Cardamom și ghimbir. Această rețetă servește 12 și costă 38 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 117 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Paște eveniment. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Dacă aveți la îndemână unt, cățel de usturoi, morcovi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 36%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Cardamom-Morcovi Glazurați, Morcovi Glazurați Cu Arțar Și Cardamom, și Morcovi glazurați și ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, topiți untul.
Adăugați ghimbirul, usturoiul și cardamomul și gătiți la foc moderat până când sunt parfumate, dar nu rumenite, aproximativ 2 minute.
Adăugați morcovii și zahărul și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până când morcovii sunt crocanți, aproximativ 5 minute.
Adăugați sucurile de morcovi și portocale și aduceți la foc mic. Se condimentează cu sare și piper. Acoperiți cu hârtie pergament și un capac etanș și gătiți morcovii la foc mic până se înmoaie, aproximativ 12 minute. Descoperiți și gătiți la foc moderat până când morcovii sunt glazurați, cu aproximativ 5 minute mai mult. Aruncați păstăile de ghimbir și cardamom, transferați într-un castron și serviți.