Monkfish aburit: Polpo în Umido

Monkfish aburit: Polpo în Umido
Nevoie de un fără gluten, fără lactate și felul principal principal? Monkfish aburit: Polpo în Umido ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 201 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $ 3.9 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână bucată de scorțișoară, ceapă, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 10 minute. Cu o lingură scor de 85%, acest fel de mâncare este spectaculos. Rețete similare includ Monkfish aburit: Polpo în Umido, Pescăruș fiert: Codan în Umido, și Insalata di Calamari e Polpo (salată caldă de fructe de mare).

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță la foc mediu-mic, transpirați ușor usturoiul în uleiul de măsline până când este foarte moale, dar nu se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Adăugați ceapa și continuați să gătiți 5 până la 7 minute, până când ceapa este moale și rumenită. Creșteți căldura la mediu-mare și adăugați jumătăți de roșii, tăiați părțile în jos. Gatiti rosiile, intorcandu-se frecvent, pana cand isi elibereaza sucurile si sunt foarte moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3
Amestecați pătrunjelul, fulgii de ardei roșu, sarea, piperul și scorțișoara, acoperiți tigaia și gătiți timp de 15 minute, până când sosul este gros și aromat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Scoateți bățul de scorțișoară și împingeți sosul printr-o sită cu ochiuri fine sau o moară de legume sau procesați într-un piure grosier. Întoarceți sosul în tigaia clătită la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Tăiați peștișorul în 6 bucăți de dimensiuni de servire și adăugați la sosul fierbinte. Gătiti, întorcând bucățile de pește Până când peștele este gătit, dar încă ferm, aproximativ 7 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MonkfishMonkfish
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
6
Se ia de pe foc și se servește imediat, lingând sosul peste bucățile de pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca gloată Pinot Gris. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Rabla Pinot Gris
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate76
Revista