Mojo Bass

Mojo Bass este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 181 calorii, 30g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $3.54 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână usturoi îmbuteliat, mentă, file de bas cu dungi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de portocale, puteți urma acest fel principal cu Sherbert de prune cu suc de portocale și vin de prune ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Încercați Muschi de porc la gratar cu cartofi Ridati, Mojo Verde si Mojo Pic 8, Mojo pic sos roșu picant pentru cartofi Mojo, și Mojo de ciocolată-usturoi cu pâine cubaneză prăjită (Tostadas de Pan Cubano con Mojo de Chocolate) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 6 ingrediente, amestecând cu un tel.
Aranjați peștele, cu pielea în jos, pe o foaie de copt căptușită cu folie acoperită cu spray de gătit.
Periați jumătate din amestecul de suc de portocale peste pește; se fierbe 4 minute.
Periați cu amestecul de suc de portocale rămas; se fierbe 4 minute sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță.