Mock plăcintă carne tocată ar putea fi doar desert pe care il cautati. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă $1.33 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 358 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de frișcă grea, scorțișoară măcinată, cuișoare măcinate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Carne tocată, Plăcintă Cu Carne Tocată, și Fleac De Carne Tocată.
Instrucțiuni
1
Așezați cruste pe 2 foi de copt fără margini și răciți în timp ce pregătiți umplutura.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
1
Așezați 1/3 din mere în procesor. Folosind viraje pornite / oprite, tăiați în bucăți mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măr
2
Transferați merele tocate într-o cratiță mare. Repetați tocarea merelor rămase în încă 2 loturi în procesor; se adaugă în cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Puneți toate fructele uscate în procesor. Folosind porniri / opriri, tăiați până când începeți să rămâneți împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe Uscate
4
Adăugați fructe uscate în cratiță cu mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măr
Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
5
Adăugați zahăr, melasă, rom, coniac, amidon de porumb, unt, coajă de portocală, coajă de lămâie, condimente și sare de mare; se amestecă pentru a se amesteca. Se fierbe la foc mediu-mic până când amestecul este foarte gros, amestecând des pentru a preveni arderea, 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Portocala
Amidon De Porumb
Coaja De Lamaie
Melasă
Sare De Mare
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Unt
Condimente
Zahăr
ROM
6
Se ia de pe foc.
7
Transferați umplutura de plăcintă într-un castron mare și răciți complet, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Plăcintă De Umplere
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
8
Poziționați raftul în treimea inferioară a cuptorului; preîncălziți la 191°.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
9
Transferați 1 crustă în vasul de plăcintă din sticlă de 9 inci, lăsând aluatul deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De Plăcintă
10
Răspândiți umplutura răcită în crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
11
Tăiați a doua crustă în benzi late de 1/2 inch. Aranjați 6 benzi de aluat deasupra umpluturii, distanțându-se la 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Aluat
12
Așezați 6 benzi de aluat la un unghi de 45 de grade față de primele benzi, formând un model de zăbrele diamantate. Tăiați benzi se termină chiar și cu crusta de jos. Îndoiți marginea crustei și fâșiile; apăsați marginea cu dinți de furculiță pentru a sigila. Te simți ambițios? Faceți clic aici pentru sfaturi despre realizarea unei cruste de zăbrele țesute.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Aluat
13
Bateți smântâna și zahărul într-un castron mic pentru a amesteca pentru glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Dressing Japonez De Susan Preparat
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
14
Periați glazura peste zăbrele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
15
Coaceți plăcintă 15 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 177° și continuați să coaceți până când crusta se rumeneste și umplutura clocotește, 50 până la 60 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
16
Transferați plăcinta în raft și răciți-o complet pentru ca umplutura să se fixeze. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și refrigerați.
17
Lăsați să stea la temperatura camerei cu 2 ore înainte de servire. Dacă doriți, reîncălziți plăcinta în cuptorul 163° cu 10 până la 15 minute înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
18
Serviți plăcinta caldă sau la temperatura camerei.