Moartea prin Mousse de ciocolată
Moartea prin Mousse de ciocolată ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 91 de cenți pe porție. O porție conține 573 calorii, 5g de proteine, și 39G de grăsime. 235 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de sare, prăjituri sandwich cu ciocolată, chipsuri de ciocolată semidulce și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. valentin zi va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este destul de bun. Încercați Moartea prin Mousse de ciocolată, Moartea prin ciocolată, și Moartea prin ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți generos o tigaie cu formă de arc de 9 inch cu 2 laturi de 3/4 inch.
Într-un castron mediu, amestecați împreună prăjiturile zdrobite și untul înmuiat sau margarina. Apăsați amestecul uniform în tigaie unsă.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 5 minute, apoi lăsați să se răcească.
Combinați 1 cană smântână, ciocolată, extract de vanilie și sare, în partea superioară a unui cazan dublu.
Se încălzește până când ciocolata este complet topită și amestecul este neted. Alternativ, dacă aveți un robot de bucătărie, puteți amesteca amestecul plasând ciocolată, extract de vanilie și sare, în vasul procesorului. Aduceți 1 cană de cremă la fierbere pe plită, apoi turnați încet crema în procesor cu lama în funcțiune. Continuați să procesați până când amestecul este neted.
Se toarnă amestecul de ciocolată într-un bol și se răcește la temperatura camerei, amestecând ocazional.
Într-un castron mare, bateți 2 căni de cremă răcită cu 1/4 cană de zahăr. Bateți până se formează vârfuri rigide. Îndoiți frișca în amestec de ciocolată.
Se toarnă amestecul în crusta răcită.
Răciți plăcinta cu cel puțin 6 ore înainte de servire. Înainte de servire, bateți restul de 1 cană de cremă cu 1/4 cană de zahăr. Bateți până se înțepenesc, apoi pipetați deasupra plăcintei cu un vârf de stea sau așezați o lingură deasupra fiecărei felii.