Miso-Usturoi Vinete Fript
Miso-usturoi fript vinete ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă servește 4 și costă 2,03 USD pe porție. O porție conține 101 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, mirin, ghimbir și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de rău. Încercați Miso-Usturoi Vinete Fript, Salată de vinete la grătar cu usturoi-vinetă miso, și Salată De Vinete Friptă Cu Ceapă, Usturoi Și Roșii Saut pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 6 ingrediente, amestecând cu un tel. Aranjați feliile de vinete pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit.
Întindeți amestecul mirin uniform peste feliile de vinete și presărați semințe de susan. Se fierbe 8 minute sau până când toppingul este auriu.
Așezați felii de vinete pe un platou și presărați cu ceapă.