Miso-Usturoi Vinete Fript

Miso-Usturoi Vinete Fript
Miso-usturoi fript vinete ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă servește 4 și costă 2,03 USD pe porție. O porție conține 101 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, mirin, ghimbir și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de rău. Încercați Miso-Usturoi Vinete Fript, Salată de vinete la grătar cu usturoi-vinetă miso, și Salată De Vinete Friptă Cu Ceapă, Usturoi Și Roșii Saut pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
2
Combinați primele 6 ingrediente, amestecând cu un tel. Aranjați feliile de vinete pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
VineteVinete
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
BatetiBateti
3
Întindeți amestecul mirin uniform peste feliile de vinete și presărați semințe de susan. Se fierbe 8 minute sau până când toppingul este auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De SusanSemințe De Susan
VineteVinete
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
4
Așezați felii de vinete pe un platou și presărați cu ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
CeapăCeapă
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista