Miso-fripturi de somon glazurate

Fripturile de somon glazurate cu Miso ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 1 porții cu 2092 calorii, 238g de proteine, și 96G de grăsime fiecare. Pentru $27.98 pe portie, această rețetă acoperă 68% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de fripturi de somon, sare kosher, pene de var și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 38 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Miso-Fripturi De Somon Glazurate, Miso-Fripturi De Somon Glazurate, și Miso-fripturi de tofu glazurate cu salată de fasole și șuvițe de ouă.
Instrucțiuni
Tapetați o foaie de copt cu margini cu folie; periați ușor cu ulei vegetal.
Așezați fripturile de somon pe foaia de copt pregătită.
Bateți miso, mirin, oțet, ghimbir și ulei de susan într-un castron mic pentru a amesteca.
Întindeți jumătate din amestecul miso peste fripturile de somon; condimentează ușor cu sare. Întoarceți fripturile de somon și întindeți-le cu amestecul miso rămas; condimentează ușor cu sare. Se acoperă cu folie de plastic și se lasă la marinat la temperatura camerei timp de cel puțin 15 minute sau se dă la frigider până la 1 oră.Poziționați un raft pentru cuptor 6 " -8 " de la broiler și preîncălziți. Se fierbe somonul, întorcându-se o dată, până se rumenesc și doar opac în centru, 10-12 minute în total.
Transferați fripturile de somon pe farfurii și serviți cu pene de var.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Foley Johnson Carneros Chardonnay. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
![Foley Johnson Carneros Chardonnay]()
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersică la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, măr crocant, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitană de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat câțiva ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.