Mirlitoni Umpluți Cu Raci

Mirlitoni Umpluți Cu Raci
Mirlitonii umpluți cu raci ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 126 calorii, 13g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 93 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați cimbru măcinat, pesmet, ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 29%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Mirlitoni umpluți cu creveți și Crab, Mirlitoni Umpluți Pe Litoral (Chayote), și Filete De Porc Umplute Cu Languste.

Instrucțiuni

1
Pierce mirlitons cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChayoteChayote
2
Se introduce într-un cuptor olandez; se acoperă cu apă. Aduceți la fierbere la foc mare; reduceți focul și fierbeți 30 de minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
3
Se scurge și se răcește.
4
Tăiați mirlitonii pe jumătate pe lungime; aruncați semințele. Scoateți pulpa, lăsând o coajă groasă de 1/4 inch. Se toacă pulpa; se pune într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChayoteChayote
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Topiți untul într-o tigaie antiaderentă medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Adăugați ceapa și usturoiul; gatiti 6 minute sau pana cand ceapa este frageda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
8
Adăugați amestecul de ceapă, languste și ingredientele rămase în pulpa tocată; se amestecă pentru a se combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LangusteLanguste
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
9
Puneți aproximativ 1/2 cană de amestec de raci în fiecare coajă; așezați mirlitoni umpluți pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChayoteChayote
LangusteLanguste
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
10
Coaceți la 375 timp de 30 de minute sau până când amestecul de languste este bine încălzit și auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LangusteLanguste
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista