Mirlitoni Umpluți Cu Raci
Mirlitonii umpluți cu raci ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 126 calorii, 13g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 93 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați cimbru măcinat, pesmet, ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 29%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Mirlitoni umpluți cu creveți și Crab, Mirlitoni Umpluți Pe Litoral (Chayote), și Filete De Porc Umplute Cu Languste.
Instrucțiuni
Pierce mirlitons cu o furculiță.
Se introduce într-un cuptor olandez; se acoperă cu apă. Aduceți la fierbere la foc mare; reduceți focul și fierbeți 30 de minute sau până se înmoaie.
Tăiați mirlitonii pe jumătate pe lungime; aruncați semințele. Scoateți pulpa, lăsând o coajă groasă de 1/4 inch. Se toacă pulpa; se pune într-un castron mare.
Preîncălziți cuptorul la 37
Topiți untul într-o tigaie antiaderentă medie la foc mediu.
Adăugați ceapa și usturoiul; gatiti 6 minute sau pana cand ceapa este frageda.
Adăugați amestecul de ceapă, languste și ingredientele rămase în pulpa tocată; se amestecă pentru a se combina.
Puneți aproximativ 1/2 cană de amestec de raci în fiecare coajă; așezați mirlitoni umpluți pe o foaie de copt.
Coaceți la 375 timp de 30 de minute sau până când amestecul de languste este bine încălzit și auriu.