Mirlitoni marinați, anghinare și ardei
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Mirlitoni marinați, anghinare și ardei. Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 servește 6 și costă $3.11 pe portie. O porție conține 184 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de ardei gras prăjit, busuioc, inimi de anghinare marinate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 54%. Încercați Ardei marinați, anghinare și măsline, Anghinare Marinate, și Marinate creveți și anghinare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scurgeți inimile de anghinare, rezervând lichid într-un castron mare.
Aduceți mirlitoni și apă pentru a acoperi la fierbere într-un cuptor olandez și fierbeți 45 până la 50 de minute sau până se înmoaie.
Se scurge și se răcește. Peel mirlitons.
Tăiați pe jumătate pe lungime; îndepărtați semințele, dacă doriți.
Tăiați jumătățile mirliton în felii groase de 1/4 inch.
Bateți împreună lichidul rezervat, busuiocul și următoarele 5 ingrediente.
Adăugați mirlitoni, inimi de anghinare și ardei gras; aruncați bine. Acoperiți și răciți 2 ore, amestecând ocazional.
Serviți peste salată verde.
* 6 dovlecei galbeni mari sau dovlecei pot fi susținuți.
Tăiați pe jumătate pe lungime; tăiați jumătățile transversal în felii groase de 1/4 inch. Gatiti in apa clocotita pentru a acoperi 5 minute sau pana se inmoaie; se scurge și se răcește.