Mirliton umplute cu creveți necesită aproximativ 1 oră și 40 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 93 cenți pe porție, veți obține o garnitură care servește 8. O porție conține 167 calorii, 5g de proteine, și 12g de grăsime. 83 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Dacă aveți la îndemână pesmet, unt, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 40%, ceea ce este destul de rău. Încercați Mirliton Umplut Cu Creveți, Mirliton Slaw, și Caserola Mirliton pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Aduceți o oală mare cu apă la fierbere la foc mare și adăugați aproximativ 1/2 linguriță de condimente Cajun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Conserve (3 Oz) Pastă De Tomate
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugați mirlitonul, reduceți focul și gătiți timp de 30 până la 45 de minute până când este consistența unui cartof moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
4
Scurgeți mirliton. Puneți un cuțit în cută, tăiați mirlitonul pe jumătate pe lungime. Scoateți pulpa, lăsând cel puțin 1/4 inch în jur. Puneți pulpa deoparte. Întoarceți-vă cu susul în jos pentru a le lăsa să se scurgă mirliton.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
5
În tigaie la foc mediu topiți untul și adăugați legumele tocate până se înmoaie; aproximativ 5 până la 10 minute. Se toacă pulpa mirliton și se adaugă în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Adăugați 1/2 linguriță rămasă de condimente Cajun și creveți și amestecați pentru a combina. Se amestecă firimiturile de pâine și se condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Conserve (3 Oz) Pastă De Tomate
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
7
Așezați jumătățile mirliton într-o farfurie. Scoateți amestecul de creveți în coji de mirliton și coaceți timp de 30 de minute.
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ai putea încerca este Maysaran arsheen Pinot Gris. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.