Mirin Somon Glazurat

Mirin Somon Glazurat
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați somonul glazurat Mirin. O porție conține 327 calorii, 35g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 4 și costă $ 4.08 pe portie. 10 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, mirin, scallions și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma zahărul brun deschis, puteți urma acest fel principal cu Tarta de caise cu zahar brun si scortisoara ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Mirin Somon Glazurat, Ciuperci Glazurate Mirin, și Mirin-somon Pocat cu salată de primăvară.

Instrucțiuni

1
Amestecați mirinul, zahărul brun și sosul de soia într-un vas superficial care va conține toate cele 4 fileuri de somon. Se amestecă pentru a dizolva zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De SomonFile De Somon
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
2
Așezați somonul în vas și marinați timp de 5 10 minute, întorcând o dată. Între timp, puneți o tigaie antiaderentă foarte mare (sau două mai mici) pe aragaz și încălziți la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
3
Așezați fileurile de somon în tigaia fierbinte și uscată cu părțile frumoase în jos și gătiți câteva minute până când sunt bine arse și acoperite cu o glazură maro bogată (urmăriți cu atenție tigaia; acest lucru se întâmplă rapid). Întoarceți fileurile, reduceți focul la mediu și adăugați marinada și apa în tigaie (dacă folosiți două tigăi, adăugați marinată și apă la ambele). Gatiti inca 3-5 minute, pana cand pestele ajunge la coacerea dorita. Dacă sosul pare să se reducă sau să se îngroașe prea repede, trebuie doar să adăugați puțină apă câteva linguri la un moment dat. Nu - l lăsa să ardă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De SomonFile De Somon
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Transferați fileurile de somon pe platoul sau farfuriile de servire. Dacă sosul este frumos redus și îngroșat, opriți focul. Dacă nu, continuați să gătiți la foc mediu până când se atinge consistența dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De SomonFile De Somon
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
5
Adăugați oțetul de vin de orez în sos și amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Sos De Prune1 1/2 Cani Sos De Prune
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
6
Se toarnă sosul peste fileurile de somon, se acoperă cu scallions și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De SomonFile De Somon
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Santan Ema Reserve Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate44
Revista