Minunat Curcan Glazurat Cu Mandarină

Minunat Curcan Glazurat Cu Mandarină
Awesome Tangerine-glazurate Turcia ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 54 de porții cu 172 calorii, 15g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână stoc de curcan, făină, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de minunat. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Curcan Glazurat Cu Mandarină, Tort De Mandarină Glazurat, și Tort De Mămăligă Glazurat Cu Mandarină.

Instrucțiuni

1
Topiți 6 linguri de unt cu ulei de canola și suc de mandarină într-o cratiță la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De MandarineSuc De Mandarine
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
Curcan (sau Pui) Gătit MărunțitCurcan (sau Pui) Gătit Mărunțit
Echipamente pe care le vei folosi
5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici
2
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească aproximativ 5 minute. Înmuiați o bucată de pânză de brânză suficient de mare pentru a acoperi curcanul în amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
3
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F ( 220 grade C).Curățați curcanul și condimentați cavitatea corpului cu sare și piper. Împachetați ușor cavitatea gâtului și cavitatea corpului cu umplutură. Legați copanele împreună, întindeți 6 linguri de unt peste curcan și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Copane De PuiCopane De Pui
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Curcan (sau Pui) Gătit MărunțitCurcan (sau Pui) Gătit Mărunțit
Crackers Asortați Sau Chipsuri De PitaCrackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
4
Așezați curcanul într-o tigaie de prăjire superficială.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
5
Prăjiți curcanul timp de 25 de minute în cuptorul preîncălzit, apoi aranjați o pânză de brânză înmuiată peste curcan. Reduceți temperatura cuptorului la 325 grade F (110 grade C). Continuați să prăjiți 1 oră. Lăsând pânza de brânză drapată peste curcan, ungeți cu amestecul de suc de mandarină. Continuați să prăjiți aproximativ 2 ore, ungând ocazional, până când temperatura internă a celei mai groase părți a coapsei atinge 180 de grade F (80 de grade C), iar umplutura din interiorul cavității corpului atinge 165 de grade F (70 de grade C). Aruncați pânza de brânză și așezați curcanul pe un platou de servire. Lăsați curcanul să se răcească cu aproximativ 25 de minute înainte de sculptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De MandarineSuc De Mandarine
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
6
Degresați grăsimea din sucurile de tigaie și rezervați 1/4 cană de grăsime și sucuri de tigaie degresate. În tigaia de copt, amestecați sucurile de tigaie cu 1 cană de curcan; gatiti la foc mare, amestecand pentru a racla fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turcia StocTurcia Stoc
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
7
Într-o cratiță la foc mic, amestecați împreună 1/4 cană de grăsime și făină până se îngroașă, aproximativ 3 minute. Se amestecă sucurile de tigaie și stocul de curcan rămas și se adaugă gâtul și măruntaiele. Se fierbe 10 minute, amestecând continuu, până când se fierb măruntaiele. Se strecoară printr-o sită și se servește cu curcanul și umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turcia StocTurcia Stoc
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1/3 Cană De Mascarpone, La Temperatura Camerei1/3 Cană De Mascarpone, La Temperatura Camerei
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 15 m.
Porții54
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista