Mini vinete cu sos Marinara

Mini vinete cu sos Marinara
Mini vinete Cr Inktypes cu sos Marinara ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 274 calorii, 14g de proteine, și 18g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8. Pentru $ 1.55 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de retetele mele. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, sare, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Cartofi prăjiți crocanți de vinete coapte cu sos Marinara (cartofi prăjiți cu parmezan de vinete akan!), Chiftele de vinete cu sos Marinara, și Cartofi prăjiți cu sos Marinara.

Instrucțiuni

1
Cojiți și tăiați vinetele în felii groase de 1/4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
2
Așezați într-un castron mare; adăugați apă pentru a acoperi și presărați cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Lăsați să stea 1 oră.
4
Scurgeți vinetele și uscați-le între prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
5
Vinete maro, în loturi, în ulei fierbinte într-o tigaie mare la foc mediu-mare 1 minut pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
7
Amestecați brânza ricotta și următoarele 6 ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
8
Așezați 1 lingură de amestec în centrul fiecărei felii de vinete și înfășurați-o.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
9
Întindeți jumătate din sosul Marinara în fundul unui vas de copt ușor uns de 13 x 9 inci. Aranjați rulourile de vinete, cu cusătura în jos, peste sos; acoperiți cu sosul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Buștean (4 Uncii) Brânză De Capră1 Buștean (4 Uncii) Brânză De Capră
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
10
Coaceți la 375 timp de 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate8
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista