Nu puteți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încercați mini pâini cu ciocolată cu dovleac. Această rețetă fără lactate servește 24 și costă 38 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 271 calorii. Un amestec de praf de copt, ulei vegetal, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mini Pâini Cu Banane Cu Ciocolată, Pâine cu ciocolată cu banane cu unt de arahide {Mini-pâini!}, și Mini Pâini De Dovleac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 350 de bucăți F. Pulverizați 4 până la 6 (5x3-inch) cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine Pan
Cuptor
2
Într-un castron mare, amestecați făina, condimentele de plăcintă cu dovleac, bicarbonatul de sodiu, praful de copt și sarea. Într-un alt castron, amestecați zahărul, uleiul, ouăle, dovleacul și apa cu biciul până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pumpkin Pie Spice
Bicarbonat De Sodiu
Dovleac
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Apă
Ouă
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
3
Adăugați amestecul de ouă la ingredientele uscate; se amestecă până se umezește. Se amestecă chipsurile de ciocolată. Împărțiți aluatul uniform între tigăi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Ciocolată
Ouă
4
Coaceți 50 până la 55 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute; scoateți din tigăi la rafturile de răcire. Se răcește complet, cel puțin 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Cuptor
5
Înfășurați bine pâinile și păstrați-le la temperatura camerei până la 4 zile sau refrigerați până la 10 zile. Pentru a servi, tăiați fiecare pâine în 6 până la 8 felii.