Mini macaroane cu fistic și ciocolată

Mini macaroane cu fistic și ciocolată
Uitați să ieșiți să mâncați sau să comandați mâncare la pachet de fiecare dată când doriți mâncare mexicană. Încercați să faceți mini macaroane cu fistic și ciocolată acasă. Această rețetă fără gluten servește 30 și costă 18 cenți pe porție. O porție conține 67 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime. 75 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Mergeți la magazin și ridicați fistic, zahăr pudră, brânză și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 25%, ceea ce nu este atât de grozav. Rețete similare includ Macaroane Cu Ciocolată Și Fistic, Mini Macaroane Cu Vanilie, și Mini Macaroane Cu Nucă De Cocos.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 160C / ventilator 140 / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Bateți fisticul și 25g de zahăr glazură într-un robot de bucătărie până se fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
3
Se amestecă cu încă 175g zahăr glazură într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Bateti albusurile pana se intaresc, adaugati restul de 50g zahar pudra si bateti din nou pana devin groase si lucioase. Îndoiți în amestecul de nuci. Lingură într-o pungă de conducte cu o duză de 1cm și țeavă afară 10P-monede-size blobs de amestec, bine distanțate. Împingeți orice vârf ascuțit în jos cu un deget umed. Dacă nu aveți o pungă de conducte, pur și simplu tăiați capătul unei pungi sandwich și folosiți-o în schimb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Nuci MixteNuci Mixte
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
5
Se lasă să se usuce 30 de minute, apoi se coace 12 - 15 minute până se ridică. Se răcește pe hârtie. Bateți crema de brânză cu ciocolata și folosiți-o pentru a sandwich macaroanele împreună. Se va păstra timp de 1 zi umplut sau până la 3 zile neumplut, depozitat într-un recipient etanș.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Macaroons funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții30
Scor De Sănătate1
Bucătăriimexican
Revista