Mini Cupe Florentine

Mini Cupe Florentine
Această rețetă servește 8 și costă 76 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 64 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Un amestec de brânză mozzarella din lapte, spanac, praf de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Încercați Florentin Crep Cupe, Mini PB&J cupe, și Mini Cupe De Pizza pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Combinați toate ingredientele, cu excepția curcanului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
3
Desfaceți felii de curcan; utilizați pentru a alinia interiorul a 24 de căni de tigaie cu brioșă în miniatură. Umpleți cu amestec de spanac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Gătit MămăligăGătit Mămăligă
4
Coaceți 15 min. sau până când se încălzește. Se răcește 5 min. înainte de a scoate din tigaie pentru a servi.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții8
Scor De Sănătate56
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista