Mini șuncă, sandvișuri elvețiene, secară cu aromă de ceapă de afine

Mini șuncă, sandvișuri elvețiene, secară cu aromă de ceapă de afine
Mini sunca, elvețian, secară sandwich-uri cu afine ceapa savura necesită aproximativ 50 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 130 calorii. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 44. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Dacă aveți muștar dijon, rozmarin, șuncă dintr-o șuncă tăiată în spirală și câteva alte ingrediente la îndemână, o puteți face. Cu o lingură scor de 31%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Încercați Cranberry-Ceapa Savura, Sandvișuri de curcan cu gust de afine-caise, și Tart Afine-Ceapa Savura pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie de 12 inci la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați ceapa; se sotează până se rumenesc bine, 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3
Adăugați rozmarin și cuișoare; continuați să sotati până la parfum, cu 1 până la 2 minute mai mult. Se amestecă sosul de afine și se fierbe până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
4
Se ia de pe foc și se lasă deoparte. (Gustul de ceapă de afine poate fi răcit, acoperit și refrigerat până la 2 săptămâni înainte.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
5
Pentru asamblare: lucrând în loturi, așezați pâinea pe o suprafață de lucru și întindeți-o cu aproximativ 1/4 linguriță. muștar și 1 linguriță. gust de afine. Puneți jumătate din pâine cu o porție de șuncă, brânză și rucola (opțional), apoi felia de pâine rămasă. Înjumătățiți fiecare sandwich pe diagonală, lipind fiecare jumătate cu o scobitoare. (Sandvișurile pot fi acoperite cu un prosop de hârtie umed și folie de plastic și pot rămâne la temperatura camerei timp de 2 ore.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
DificultateExpert
Gata În50 m.
Porții44
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista