Brânza la grătar Cheryl cu pere asiatice
Această rețetă face 30 de porții cu 47 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Un amestec de fromage blanc, unt, muștar dijon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Salată asiatică de pere și rucola cu brânză de capră, Sufle de brânză Cabrales cu salată de andive și pere asiatice, și Salată Asiatică de pere și sfeclă cu brânză de capră cu vinetă de muștar cu miere.
Instrucțiuni
Într-o tigaie medie, încălziți uleiul de măsline cu 1 lingură. unt la foc mediu. Când untul clocotește, adăugați ceapă și pere și gătiți, amestecând ocazional, până când devine translucid și bine rumenit, aproximativ 10 minute. Se condimentează cu sare și piper după gust și se lasă deoparte să se răcească.
Într-un castron mediu, combinați brânzeturile. Când amestecul de ceapă-pere este rece, amestecați în brânzeturi.
Top 2 felii de pâine cu amestec de brânză, smushing-l uniform pe pâine.
Întindeți alte 2 felii cu muștar și inversați pe brânză.
Unt în afara fiecărui sandviș cu restul de 2 linguri. unt.
Încălziți o tigaie mare din fontă bine condimentată sau o tigaie mare și grea antiaderentă la foc mediu timp de un minut.
Așezați sandvișurile în tigaie și gătiți până se rumenesc dedesubt, 5 până la 7 minute. Întoarceți și gătiți cealaltă parte până când este la fel de prăjită. Scăzut și lent este cheia. Probabil că brânza se va scurge, dar este în regulă. Oferă sandvișurilor o franjură crocantă frumoasă.