Miere Usturoi Pui Balsamic
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul Balsamic cu usturoi cu miere. Pentru $1.46 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 239 calorii, 24g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. 253 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Mergeți la magazin și ridicați bulion de pui, sare, miere și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Bree coapte. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, care este improvizabil. Rețete similare includ Piept De Pui Miere-Usturoi-Balsamic, Miere De Pui Balsamic, și Miere de pui balsamic.
Instrucțiuni
Se usucă puiul cu prosoape de hârtie. Se condimentează cu sare și piper. Topiți untul la foc mediu-mare și adăugați uleiul de măsline.
Adăugați puiul în tigaie.
Gatiti puiul pana cand ambele parti se rumenesc si puiul este fiert. Este de aproximativ 6 până la 7 minute pe fiecare parte. Scoateți puiul din tigaie și puneți-l pe o farfurie și acoperiți-l cu folie.
Adăugați bulionul de pui, oțetul balsamic, sucul de lămâie, usturoiul și mierea în tigaie. Gatiti aproximativ 5 minute, sosul se va ingrosa. Folosiți o spatulă pentru a scoate bucățile rumenite de pe fundul cratiței.
Feliați puiul pe o părtinire și puneți sosul de tigaie deasupra. L-am servit pe al meu cu niște orzo aruncat cu sos pesto de casă și parmezan.