Miere Fig Crostatas
Această rețetă vegetariană servește 8 și costă $1.47 pe portie. O porție conține 403 calorii, 6g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de frunze de cimbru, unt, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Crostate De Caise, Mini Crostatas Cu Mere, și Crostate Portocalii De Sânge pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un robot de bucătărie, pulsează făina cu zahărul și 1/2 linguriță de sare.
Adăugați untul și pulsul până când este dimensiunea mazărelor.
Adăugați apa; pulsați până când aluatul se unește. Bateți aluatul într-un disc, înfășurați-l în plastic și dați-l la frigider timp de 30 de minute.
Pe o suprafață ușor făinată, întindeți aluatul gros de 1/8 inch.
Tăiați opt runde de 5 inci, răsturnând resturile, dacă este necesar; transferați pe o foaie de copt tapetată cu pergament și dați-o la frigider timp de 30 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 37
Într-un castron, aruncați două treimi din smochine cu 3 lingurițe de miere, sucul de lămâie, frunzele de cimbru și un vârf de sare. Aranjați smochinele pe rundele de aluat, lăsând o margine de 1/2 inch în jur. Îndoiți marginile peste smochine și periați aluatul cu spălarea ouălor. Se răcește timp de 30 de minute.
Coaceți crostatele timp de 35 de minute, rotind la jumătatea coacerii, până când crustele sunt aurii.
Lăsați să stea 10 minute.
Aruncați ușor smochinele rămase cu restul de 2 lingurițe de miere.
Transferați crostatele în farfurii, acoperiți cu smochinele și crenguțele de cimbru și serviți.