Miere De Albine Tort
Miere de albine tort necesită aproximativ 5 ore de la început până la sfârșit. Acest desert are 666 calorii, 6g de proteine, și 32g de grăsime per portie. Pentru $1.59 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână zahărul cofetarilor, bicarbonatul de sodiu, untul și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scorul de 23%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tort de făină de porumb cu miere fără Gluten cu compot de căpșuni + frișcă cu miere, Miere Bundt Tort cu miere Pecan Caramel, și Tort Dome de ciocolată-miere cu glazură de ciocolată-miere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scoateți tot ce aveți nevoie din frigider, astfel încât toate ingredientele să poată ajunge la temperatura camerei și, în timp ce se întâmplă acest lucru, topiți ciocolata din partea de tort a listei de ingrediente într-un bol de dimensiuni bune, fie în cuptorul cu microunde, fie suspendat peste o tigaie cu apă fierbinte. Puneți deoparte să se răcească ușor.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F, iar untul și aliniați o formă de arc de 9 inci.
Bateți împreună zahărul și untul moale până când este aerisit și cremos, apoi adăugați mierea.
Adăugați 1 din ouă, bătându-l cu o lingură de făină, apoi celălalt ou cu o altă lingură de făină. Îndoiți ciocolata topită, apoi restul de făină și bicarbonat de sodiu.
Adăugați cacao împins printr-un filtru de ceai pentru a vă asigura că nu aveți bulgări și, în cele din urmă, bateți în apa clocotită.
Se amestecă totul bine pentru a face un aluat neted și se toarnă în cositorul pregătit. Gătiti până la 1 1/2 ore, deși verificați tortul după 45 de minute și dacă se întunecă prea mult, acoperiți ușor blatul cu folie de aluminiu și continuați să verificați la fiecare 15 minute.
Lăsați tortul să se răcească complet în cositor pe un suport.
Pentru a face glazura, aduceți apa și mierea la fiert într-o cratiță, apoi opriți focul și adăugați ciocolata tocată mărunt, învârtind-o pentru a se topi în lichidul fierbinte. Lăsați-l timp de câteva minute, apoi amestecați împreună.
Adăugați zahărul printr-o sită și bateți din nou până se omogenizează.
Alegeți farfuria sau suportul și tăiați 4 benzi de hârtie de copt și formați un contur pătrat pe farfurie. Acest lucru se face astfel încât atunci când așezați tortul și îl înghețați, glazura nu se va epuiza pe toată farfuria. Desfaceți cositorul și puneți tortul răcit bine pe placa pregătită.
Turnați glazura peste tortul rece de albine; s-ar putea dribla puțin pe margini, dar nu vă faceți griji prea mult despre asta. Glazura rămâne lipicioasă pentru vârste (aceasta este ceea ce îi conferă minunatul său gust de topire), astfel încât gheața la timp pentru ca glazura să se întărească puțin, să zicem cu cel puțin o oră înainte de a dori să o serviți. Păstrați tigaia cu glazură (nu o spălați), deoarece veți avea nevoie de ea pentru a face dungile pe albine.
Împărțiți marțipanul în 6 bucăți uniforme și formați-le în corpuri de albine grase, asemănătoare cârnaților, ușor conice la capete.
Folosind o frigăruie de lemn, vopsiți dungi cu glazura lipicioasă de miere rămasă în tigaie din glazura tortului. Aproximativ 3 dungi arată cel mai bine, apoi atașați foarte atent migdalele fulgi într-un unghi pentru a face aripile albinelor, 2 pe fiecare. S-ar putea să se prăbușească în timp ce le săpați în corpurile de marțipan, așa că aveți niște rezervă. Mi-e teamă să recunosc, îmi place, de asemenea, să le dau ochi prin scufundarea punctului frigarui în glazură și de acolo pe albine: arată mai adorabili cu o expresie, ceea ce este cumva ceea ce le dau ochii, dar atunci aici intervine efectul Disney. Dacă este necesară o demnitate mai imperială, renunțați la punctele ochilor și prezentați-le ca pe tortul dvs. de ciocolată napoleoniană.