Miere Baruri
Barele de miere ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de hor d ' oeuvre. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și vegetariană are 138 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime per portie. Această rețetă servește 24. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Dacă aveți ouă, migdale, curmale și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 22%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Încercați Miere Baruri, Miere Nuci Baruri, și Miere De Ovăz Cereale Baruri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați făina, praful de copt și sarea și dați deoparte. Bateți ouăle într-un castron mare până la culoarea groasă și lămâie. Bateți în extract de miere și migdale.
Adăugați treptat ingredientele uscate amestecând bine. Se amestecă curmalele și migdalele.
Se întinde uniform într-o tigaie unsă de 13 x 9 inci.
Coaceți la 350 de grade F (175 grade C) 12-15 minute până se rumenesc ușor deasupra. Se răcește 2 minute în tigaie.
Tăiați în bare. Când se răcește, se presară cu zahărul cofetarilor.