Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați midii aburite. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 363 calorii, 30g de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $2.58 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 98 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână vin, suc de lămâie, pătrunjel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Cu o lingură scor de 94%, acest fel de mâncare este grozav. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Midii A la Mariniere (midii aburite), Midii Aburite, și Midii Aburite.
Instrucțiuni
1
Clătiți midiile sub apă curentă rece în timp ce spălați cu o perie de legume. Aruncați orice cu cochilii rupte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Midii
Coji De Paste
Apă
2
Încălziți uleiul într-o oală de 6 până la 8 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Călește șalota, usturoiul și cimbru pentru a crea o aromă de bază.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
Usturoi
Cimbru
Baza
4
Adăugați midii și dați-le o aruncare bună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Midii
5
Adăugați vin, suc de lămâie, bulion de pui și fulgi de ardei roșu; acoperiți oala și aburiți la mediu-înalt timp de 5 minute până când midiile se deschid. Aruncați Roșia, pătrunjelul și untul, recuperați oala și aburiți încă un minut pentru a se înmuia. Roșiile ar trebui să-și păstreze forma.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei Roșu
Supă De Pui
Suc De Lămâie
Tomate
Midii
Pătrunjel
Unt
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Se servește cu multă pâine cu usturoi la grătar pentru a umple bulionul.
Riesling, vinul rossimbrox și Muscadet sunt alegeri excelente pentru midii. Muscadet este o pereche clasică, dar multe albe uscate crocante vor funcționa. Dacă midiile sunt gătite cu roșii, optează pentru un rosul. Dacă midiile sunt pe partea picantă, încercați Riesling. Schloss Vollrads Riesling Spatlese cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Schloss Vollrads Riesling Spatlese
Spatlese dulce natural clasic, cu aciditate plăcută și zahăr rezidual natural elegant. Recoltarea selectivă, prelucrarea blândă a mustului, clarificarea sistematică, fermentarea lentă și finisarea atentă sunt elementele de bază pentru Riesling-ul acestui Vollrads tradițional.Acest vin se asortează perfect cu bucătăria asiatică datorită armoniei dulceaței și acidității. De asemenea, combinații de gusturi interesante pot fi obținute prin asocierea brânzei cu vene albastre sau a unui desert de fructe.