Meringues Merry
Rețeta meringues Merry ar putea satisface pofta dvs. mexicană în aproximativ 2 ore. O porție conține 1293 calorii, 26g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru $2.81 pe portie, veți obține un fel principal care servește 1. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de cremă de tartru, albușuri de ou, gelatină cu aromă de căpșuni jell-o și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Zahăr Rafinat Din Grâu Integral ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cocktail Roșu Vesel, Merry Minestrone, și Zmeură Merry pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 107°. bateți albușurile de ou și smântâna de tartru într-un bol mic cu mixer electric la viteză mare 5 minute sau până se formează vârfuri moi. Adăugați treptat zahăr, 1 lingură. la un moment dat, bate la viteză mare până se formează vârfuri rigide.
Aruncați linguri de amestec de albus de ou pe foaia de copt acoperită cu hârtie pergament.
Presărați ușor fiecare bezea cu pulberi de gelatină uscată.
Coaceți 50 de minute. Opriți cuptorul. Deschideți ușor ușa cuptorului; lăsați bezelele să stea în cuptor timp de 1 oră sau până se răcește complet.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexican în meniu? Încercați asocierea cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling ros_rox7. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Un vin ai putea încerca este Dragonette pivnițele Sta. Rita Hills Pinot Noir. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 45 de dolari.
![Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir]()
Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir
2016 a fost un alt într-un șir de recolte teribil în Santa Barbara. Am avut un alt budbreak timpuriu și (spre deosebire de 2015) vreme perfectă în timpul setului, permițând o cultură puternică și echilibrată. Mai, iunie și iulie au fost destul de calde, iar coacerea a fost destul de rapidă; cu toate acestea, un August neobișnuit de răcoros a încetinit considerabil vița de vie. Pentru vinificator a fost aproape ideal, deoarece strugurii au reușit să finalizeze coacerea încet, fără vârfuri de căldură, iar strugurii au menținut o aciditate excelentă. Într-o serie de dimineți răcoroase, am ales fiecare bloc la maturitate și echilibru aproape perfect. Vinurile par să aibă un caracter fructifer deosebit, aciditate proaspătă și structură tanică și adâncime solidă.