Medley de fasole verde și ciuperci necesită aproximativ 35 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten, lacto ovo vegetariană și primară servește 6 și costă 51 de cenți per porție . O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4 g de proteine , 8 g de grăsimi și un total de 112 calorii . Mergeți la magazin și luați ceapă, ciuperci, ardei și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Funcționează bine ca garnitură ieftină. Vă este adus de Allrecipes. 351 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 49% . Acest scor este bun. Rețete similare includ Smoothie cu fructe de ceai verde , Ridichi prăjite și Morcovi și Salată de fasole verde proaspătă și roșii cu sos cremos de usturoi .
Instrucțiuni
1
Pune fasole verde și morcovi în 1 inch de apă clocotită. Acoperiți și gătiți până când se înmoaie, dar încă ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
Grăsime De Porc înapoi
3 Linguri De Ulei De Nucă Prăjită
2
Scurgere.
3
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Forme De Brioșe
Echipamente pe care le vei folosi
Fripturi De Carne Din New York
4
Căleți ceapa și ciupercile până aproape se înmoaie. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți 3 minute. Se amestecă fasole verde, morcovi, sare, sare condimentată, sare de usturoi și piper alb. Acoperiți și gătiți timp de 5 minute la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 6 Chifle Pentru Hamburger, împărțite, Opțional