Medley de fasole verde și ciuperci
Medley de fasole verde și ciuperci necesită aproximativ 35 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten, lacto ovo vegetariană și primară servește 6 și costă 51 de cenți per porție . O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4 g de proteine , 8 g de grăsimi și un total de 112 calorii . Mergeți la magazin și luați ceapă, ciuperci, ardei și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Funcționează bine ca garnitură ieftină. Vă este adus de Allrecipes. 351 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 49% . Acest scor este bun. Rețete similare includ Smoothie cu fructe de ceai verde , Ridichi prăjite și Morcovi și Salată de fasole verde proaspătă și roșii cu sos cremos de usturoi .
Instrucțiuni
Pune fasole verde și morcovi în 1 inch de apă clocotită. Acoperiți și gătiți până când se înmoaie, dar încă ferm.
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu.
Căleți ceapa și ciupercile până aproape se înmoaie. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți 3 minute. Se amestecă fasole verde, morcovi, sare, sare condimentată, sare de usturoi și piper alb. Acoperiți și gătiți timp de 5 minute la foc mediu.